opc_loader
U trekhaak kopen en in 3 termijnen betalen zonder rente. (vanaf €300,00).......................Door drukte bij postorder bedrijven is u pakket langer onderweg dan normaal

 Voor 16:00 besteld, morgen verzonden.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Gastenboek

Marc Dijkstra Sassenheim 22-03-2019 21:20
Stekkerset besteld, kreeg netjes een telefoontje dat ik kon kiezen voor een andere set die goedkoper was en kreeg het verschil netjes terug over gemaakt!

Tijdens het installeren een vraag gesteld via de telefoon, ook hierop netjes antwoord gehad! Duidelijke beschrijving bij geleverd.

Zeker een aanrader!
Gr marc
Sander Mollema Westervoort 05-03-2019 16:53
Trekhaak voor onze Ford Transit gekocht bij jullie moet toegevenhad mijn vraag bij String of i.v.m ik nog nooit van het merk had gehoord.
Maar vanmorgen de trekhaak gemonteerd en moet zeggen ben nog nooit zo snel klaar geweest met onderbouwen van een trekhaak duidelijke beschrijving er bij en was met een half uurtje klaar moet alleen de verlichting nog aansluiten maar dat is ook zo bekeken kan niet anders met lof over jullie product schrijven en praten, zal jullie ook zeker aanbevelen aan andere mensen.

Werkelijk TOP zal ik nog ooit een trekhaak nodig zijn ga ik Zeker naar Burghof trekken

Met vriendelijke groet., familie Mollema
Sander Broekland Westervoort 29-10-2017 09:56
Mijn stage bij Burghof trekhaken was TOP ik heb veel geleerd van de commerciële tips.
De goede sfeer op kantoor en klanten gesprekken vond ik erg leuk.
Graag bedank ik iedereen voor de goede samenwerking de afgelopen tijd
Prima bedrijf

vriendelijke groet Sander Broekland
Resultaat 1 van 3. Resultaat:1