opc_loader
SPECIFIEKE KABELSET PLUG EN PLAY SETS 7 OF 13 POLIG BIJ ONS VOLDOENDE LEVERBAAR

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Inleren of inlezen van u kabelset
Inleren betekend dat u specifieke kabel set moet integreren in het CAN-Bus systeem (lees computer) van u auto.

Dit gebeurt door een dealer garage of universele garage die in het bezit is van de nodige diagnoseapparaat en software om u specifieke kabel set te koppelen met het canbus systeem.

In de veel gevallen word er een bedrag door een garage in rekening gebracht op u factuur, de hoogte verschilt per garage, van gratis tot €35,00 of meer.

Een uitkomst is dan onze universele kabel set van EASY-module. Deze universele kabel set heeft vele functies en inleren is niet van toepassing op deze set.

Een bijkomend voordeel is dat deze EASY module eenvoudig te monteren is.

Dit scheelt inbouwtijd vooral bij Duitse Franse auto merken waar het binnen werk vaak los moet, is dit een groot voordeel.

Bovendien heeft deze set 3 jaar garantie en is een stuk vriendelijker geprijsd dan de grote bekende kabel set merken zoals Brink Jaeger Gdw Ecs Erich jaeger.

U krijgt van ons altijd een passend advies voor een kabelset universeel of specifiek omdat hier grote prijsverscshillen in voorkomen.

Heeft u vragen over kabel sets ?
specifieke kabelsets?
Kabel set van de EASY-module bestellen?

Burghof trekhaken
Tel (0031) 026 8403767
06 30169408   WhatsApp  SMS of Chat met ons

                                                                        EASY-module