opc_loader

Menu

pin

Betalingsopties bij Burghof Trekhaken

Om het afrekenproces zo makkelijk mogelijk te maken bieden we onze klanten verschillende betaalmethodes aan. De betaalmethodes die wij aanbieden zijn:

iDEAL

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Moneyou, N26, Revolut, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen Bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de Bank. In deze omgeving staat de Bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

IBAN / Rekeningnummer: NL31 INGB 0007 76 87

Tenaamstelling: Burghof trekhaken

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Betalingen voor zowel online als offline aankopen worden gefaciliteerd. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Bancontact / Mister Cash aan als betaalmethode.

Overboeking via telefoon WhatsApp

Het is mogelijk een betaling via WhatsApp te versturen met een iDEAL link. We gebruiken deze vorm van betalen als de klant snel een product wil betalen, en de gegevens in de Webshop bekend zijn, zoals naam, adres, afleveradres en product.

Uitleg van Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen Bank. Als internet Bankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling? Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen. Deze lijst komt tevoorschijn zodra u aangeeft land België en vervolgens aanpassen. Daarnaast zal de btw automatisch worden verlegd indien de klant uit het buitenland komt.

Hoe werkt het? Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart, maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen Bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Betalen van uw bestelling kan eenvoudig zonder aanmaken van een inlogcode via de betaalknoppen. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Betaalt u liever per Bank, hieronder vindt u de gegevens:

Of neem contact op:

Burghof Trekhaken

Pascalweg 30

6662NX

Elst

Telefoon: 0031 26 8703767 - (0031) 6 30169408