opc_loader

Menu

Over ons

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in de verkoop van trekhaken en kabelsets, is sinds 2017 in beheer door de huidige eigenaar Cornelis Rhijnsburger. Onze specialisatie voor trekhaken en kabelsets en accessoires heeft goede redenen: wij kopen en verkopen bij grote en kleine trekhaakspelers in Europa. U vindt bij ons trekhaken die u elders niet snel kunt vinden in de markt. Een trekhaak laten maken op maat is mogelijk met trekgewicht EU-keuring of een trekhaak alleen om te dragen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Zo verkopen wij trekhaken voor voertuigen zonder trekgewicht met een normale trekhakkogel speciaal gemaakt voor alle merken fietsendragers. Daarnaast speelt elektronica een steeds belangrijkere rol in voertuigen. Voor elk voertuig zijn er speciale trekhaken en kabelsets ontwikkeld. Hierdoor is het niet makkelijk om de juiste trekhaak met kabelset bij elkaar te vinden. Om deze redenen zijn selectie en professioneel advies enorm belangrijk. Cees Rhijnsburger beheert de webshop en helpt klanten graag verder aan de telefoon of via WhatsApp met een goed advies. Damian van Campen is account manager binnen de organisatie karin Speelman verantwoordelijk voor onze verkooppartners in Europa en Sergio de Winter is logistiek coördinator. Marvin Smith is technische manager en verantwoordelijk voor trekhaak ontwikkeling service en montage processen van trekhaken.    

Uw voordelen bij ons:

  • Groot netwerk met trekhaakfabrikanten in de EU, een nee is bijna niet te koop.
  • Optimaal advies, uitstekende prijs en perfecte service en nazorg.
  • Advies over kosteneffectieve montage betreft trekhaak en kabelset. Montage adressen die samenwerken zonder commissie met Burghof trekhaken in NL en België en Duitsland.
  • De juiste trekhaak voor bijna elk voertuigmodel. Altijd als eerste met nieuwe modellen in de markt. Geen trekgewicht op kenteken een trekhaak is dan toch vaak mogelijk. (Voor fietsendrager)
  • Onderdelen service voor Jaeger modules - Erich Jaeger modules - Westfalia modules
  • Hulp en advies bij aankoop.
  • Ontwikkeling trekhaken, voor voertuigen met een trekgewicht op kenteken.

Met vriendelijke groet, Team Burghof

 

Cornelis Rhijnsburger          
          
Damian van Campen    Karin Speelman    
      

 Greard Kleper                Marvin Smith        
 
Lees meer; in de spotlight Burghof trekhaken 2021
Novermber 2023 lancering nieuwe shop in gebruik Template - 4000 Lees meer            

   
Berdrijfs hallen met kantoor ruimtes Burghof trekhaken   Laadpaal aanwezig bij bedrijfs pand

Burghof Trekhaken

Pascalweg 28

6662NX Elst (Gld)

Nederland

026 8403767

IBAN

NL31INGB0007768774

BIC

INGBNL2A

KvK

68714661

Btw

NL001397859B48

Contact