opc_loader

Menu

Camper trekhaken

Voordelig u trekhaak camper trekhaak monteren  voor u Fiat Ducato camper is een klus die uzelf kunt uitvoeren zonder bijzondere keuringen dien nodig zijn Burghof trekhaken levert alleen goed gekeerde trekhaken welke een trekgewicht aan kunnen van 2500 kilo en kogeldruk van 150 kil. mobilhome motorhome met een EU goedkeuring Burghof trekhaken heeft de juiste trekhaak voor u Camper trekhaak diverse modellen zijn beschikbaar.
Ter controle voor dat u besteld vragen wij u diverse foto’s te nemen van u Camper van de onderzijde van u camper om zeker te zijn om de juiste complete trekhaak te leveren.

Het achteraf monteren van een trekhaak onder de camper mobilhome of zoals men in België spreekt van mortorhome is in veel gevallen eenvoudiger dan u denkt.
Bij een groot aantal campers heeft u niet alleen de trekhaak maar ook frameverlengingen  en verstevigingen nodig.
De frame verlenging stukken kunt u op maat aanpassen, immers elke camper merk opbouw is anders.
Niet gek dat veel camper eigenaren kijken naar een trekhaak zodat zij de fietsen snel aan de camper kunne bevestigen zonder deze hoog p te tillen en kiezen voor een trekhaak. 
Uiteraard mag u dan ook een aanhangwagen trekken in de meeste gevallen tot 2000 kilo (bekijk alvorens u trekgewicht wat op u kenteken bewijs staat vermeld).
De trekhaak zelf is variabel instelbaar zowel in de breedte als in de hoogte waardoor er altijd een juiste positie kan worden bepaald.
De bijgeleverde 13 polige kabel set zijn voor elk merk chassis plug en Play en coderen is niet van toepassing op onze 13polige specifieke kabelsets.
Vraag altijd van tevoren een offerte aan, zo kan bijvoorbeeld een watertank, hydrauliek steunen, reserveband een belemmering zijn om een trekhaak te monteren.
Wij controleren dan aan de hand van gemaakte foto of een trekhaak mogelijk is.
Heeft u vragen stuur een Whats app naar 0630169408
(Staat u camper er niet bij ook dan even appen)