opc_loader
I.v.m. vakantie zijn pakketten langer onderweg en zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar. Bij mail of WhatsApp streven wij ernaar u dezelfde dag te antwoorden

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Camper trekhaken

Voordelig u trekhaak monteren onder u camper met een EU goedkeuring Burghof trekhaken heeft de juiste trekhaak voor u Camper trekhaak diverse modellen zijn beschikbaar 
ter controle voor dat u besteld vragen wij u diverse foto’s te nemen van u Camper van de onderzijde van u camper om zeker te zijn om de juiste complete trekhaak te leveren.

Het achteraf monteren van een trekhaak onder de camper is in veel gevallen eenvoudiger dan u denkt.
Bij een groot aantal campers heeft u niet alleen de trekhaak maar ook frameverlengingen  en verstevigingen nodig.
De frame verlenging stukken kunt u op maat aanpassen, immers elke camper merk opbouw is anders.
De trekhaak zelf is variabel instelbaar zowel in de breedte als in de hoogte waardoor er altijd een juiste positie kan worden bepaald.
De bijgeleverde 13 polige kabel set zijn voor elk merk chassis plug en Play en coderen met Jiveline is niet van toepassing op de kabelsets.
Vraag altijd van tevoren een offerte aan, zo kan bijvoorbeeld een watertank, hydrauliek steunen, reserveband een belemmering zijn om een trekhaak te monteren.
Wij controleren dan aan de hand van gemaakte foto of een trekhaak mogelijk is.
Heeft u vragen stuur een Whats app naar 0630169408
(Staat u camper er niet bij ook dan even appen)