opc_loader

Menu

Camper trekhaken

Voordelig u trekhaak camper trekhaak monteren.
Bij veel campers modellen heeft u verlengstukken nodig om mee te trekken. De huidige verlengstukken zijn dan alleen voor het dragen van de camper.
Daarnaast heeft u een trekhaak nodig die daaraan wordt gemonteerd .Ter controle voor dat u besteld vragen wij u diverse foto’s te nemen van de onderzijde van u camper om zeker te zijn om de juiste complete trekhaak te leveren.

Het achteraf monteren van een trekhaak onder de camper mobilhome of zoals men in België spreekt van mortorhome is in veel gevallen eenvoudiger dan u denkt.
Bij een groot aantal campers heeft u niet alleen de trekhaak maar ook frameverlengingen  en verstevigingen nodig.
De frame verlenging stukken kunt u op maat aanpassen, immers elke camper merk opbouw is anders.
Niet gek dat veel camper eigenaren kijken naar een trekhaak zodat zij de fietsen snel aan de camper kunnen bevestigen zonder deze hoog op te tillen en kiezen voor een trekhaak. 
Uiteraard mag u dan ook een aanhangwagen trekken in de meeste gevallen tot 2000 kilo de trekhaken die wij leveren hebben een trekgewicht van maximaal 2500 kilo,
(bekijk alvorens u trekgewicht wat op u kenteken bewijs staat vermeld).
De trekhaak zelf is variabel instelbaar zowel in de breedte als in de hoogte waardoor er altijd een juiste positie kan worden bepaald.
De bijgeleverde 13 polige kabel set zijn voor elk merk chassis plug en Play en coderen is niet van toepassing op onze 13 polige specifieke kabelsets.
Vraag altijd van tevoren een offerte aan, zo kan bijvoorbeeld een watertank, hydrauliek steunen, reserveband een belemmering zijn om een trekhaak te monteren.
Wij controleren dan aan de hand van gemaakte foto of een trekhaak mogelijk is.
Heeft u vragen over een camper trekhaak  Whats app naar 0630169408
Trekhaak montage vanaf nu bij ons mogelijk
(Staat u camper er niet bij ook dan even appen)