opc_loader
I.v.m. vakantie zijn pakketten langer onderweg en zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar. Bij mail of WhatsApp streven wij ernaar u dezelfde dag te antwoorden

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Tesla trekhaken

Wat te doen bij geen trekgewicht?: bezoek www.rdw.nl en zoek hier op uw kenteken. Wij, van Burghof trekhaken, hebben ons eigen inbouwstation om op maat gemaakte trekhaken te ontwikkelen voor fietsendragers. Wij bieden ook op maat gemaakte mogelijkheden voor voertuigen met trekgewicht op het kenteken voor u Tesla model X

Resultaat:1
Resultaat:1

Als eigenaar van een Tesla, bent u waarschijnlijk bekend met de innovatieve technologie en prestaties die deze elektrische voertuigen bieden.
Een trekhaak is een handige accessoire die u de mogelijkheid biedt om een aanhanger, caravan, fietsendrager of andere accessoires aan uw Tesla te koppelen.
Met een trekhaak hoeft u niet langer uw fietsen in de kofferbak van uw Tesla te proppen of uw bagage achter te laten wanneer u met de auto op reis gaat.
Het aanbod van trekhaakopties voor Tesla is de afgelopen jaren enorm gegroeid.
Deze trekhaken zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl, waardoor ze naadloos aansluiten bij de esthetiek van uw Tesla.