opc_loader
Uw trekhaak in 3 termijnen gespreid betalen met 0% rente , ( vanaf €300,00 ) Let op: Pakketten vanuit het binnen en buitenland verzonden hebben een langere levertijd

 Voor 16:00 besteld, morgen verzonden.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Wij leveren alle soorten merken trekhaken van vaste trekhaken verticaal afneembaar en horizontaal afneembare trekhaken

Steinhof trekhaak Burghof

Steinhof is een bedrijf met tientallen jaren van traditie sinds 1960, waarvan de basis vanaf het begin bestond uit trekhaken en remblokken voor auto's. Tegenwoordig is het bedrijf een van de grootste producenten op de binnenlandse markt in Polen en is een aanzienlijk deel van de productie bestemd voor buitenlandse markt. De trekhaken zijn van de hoogste kwaliteit die alle benodigde certificaten en goedkeuringen hebben. Het productieproces waarin trekhaken en andere producten worden gemaakt, is in overeenstemming met internationale normen. Steinhof maakt trekhaken voor verschillende auto fabrikanten in Europa.
Steinhof bied u niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een gunstige prijs, die het concurrentievermogen van ons aanbod bepaalt.
De afneembare trekhaken zijn een Nederlands product ACS Systems
.
.


.
.
.
 
Brink Towing Systems B.V. PO 7950 AA Staphorst, the Netherlands
Al meer dan honderd jaar staat Brink voor expertise op het gebied van trekhaken. Dankzij de kernwaarden innovatie, gebruiksgemak en veiligheid zijn we uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van trekhaken met bijpassende stroomvoorziening (kabelsets).
Burghof trekhaken heeft voor u de juiste Brink trekhaak met kabelset
.
.
.

GDW trekhaak burghof             
Het succes van GDW is het resultaat van de passie en het enthousiasme van een grote groep werknemers. Onze technologie, ongeëvenaarde service en flexibiliteit zijn het resultaat van de kennis en de ervaring van deze mensen.Bovendien wil GDW als familiebedrijf dicht bij zijn klanten blijven. Service is iets wat we heel serieus nemen. In een wereld van grote, onbekende groepen willen we u verzekeren van onze toegankelijkheid en nabijheid, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden en uw wagen met de perfecte trekhaak uitgerust kan worden.
.
.
.

Westfalia trekhaak Burghof 
De Westfalia-Automotive GmbH is een toonaangevende trekhaak fabrikant.
Als uitvinder van de trekhaak vanaf 1934, is Westfalia-Automotive vandaag een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trekhaken voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Het assortiment omvat vaste, verwijderbare en zwenkbare systemen, evenals elektrische sets.
.
.
.
.

Alutrans is gespecialiseerd  in transport systemen voor de automotive markt van fietsendrager tot trekhaak boxen Burghof trekhaken werk nauw samen met Alutrans.
.

.

Auto-Hak Company. Met meer dan 32 jaar ervaring is Auto-Hak uitgegroeid tot een van de grootste producent en distributeur van trekhaken voor personenauto's en bestelwagens in Europa
Een zeer groot aanbod trekhaken voor meer dan 2000 automodellen en allemaal hebben ze homologatie van het ministerie van Infrastructuur. 
Ze zijn dus Eu goedgekeurd.
Auto-Hak distribueert producten naar Polen en ook naar 18 landen van de Europese Unie. Bovendien verkopen wij onze trekhaken aan Rusland, Oekraïne en Israël.


Aragon
fabrikant van trekhaken Aragon heeft een aantal speciale trekhaken die voor ons interessant zijn.
Aragon is een belangrijke speler op de Spaanse trekhaak markt.
Heeft zowel vaste als afneembare trekhaken verticaal als horizontaal.
Aragon heeft een zeer goede reputatie in Spanje en maakt gebruik van de verticaal afneembare kogel van ACS
Tevens is Aragon altijd vooruitstrevend naar nieuwe auto modellen met trekhaken te leveren.