opc_loader

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Wij leveren alle soorten merken trekhaken van vaste trekhaken verticaal afneembaar en horizontaal afneembare trekhaken

Steinhof trekhaak Burghof

Steinhof is een bedrijf met tientallen jaren van traditie sinds 1960, waarvan de basis vanaf het begin bestond uit trekhaken en remblokken voor auto's. Tegenwoordig is het bedrijf een van de grootste producenten op de binnenlandse markt in Polen en is een aanzienlijk deel van de productie bestemd voor buitenlandse markt. De trekhaken zijn van de hoogste kwaliteit die alle benodigde certificaten en goedkeuringen hebben. Het productieproces waarin trekhaken en andere producten worden gemaakt, is in overeenstemming met internationale normen. Steinhof maakt trekhaken voor verschillende auto fabrikanten in Europa.
Steinhof bied u niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een gunstige prijs, die het concurrentievermogen van ons aanbod bepaalt.
De afneembare trekhaken zijn een Nederlands product ACS Systems
.
.

 
Brink Towing Systems B.V. PO 7950 AA Staphorst, the Netherlands
Al meer dan honderd jaar staat Brink voor expertise op het gebied van trekhaken. Dankzij de kernwaarden innovatie, gebruiksgemak en veiligheid zijn we uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van trekhaken met bijpassende stroomvoorziening (kabelsets).
Burghof trekhaken heeft voor u de juiste Brink trekhaak met kabelset
.
.

GDW trekhaak burghof             
Het succes van GDW is het resultaat van de passie en het enthousiasme van een grote groep werknemers. Onze technologie, ongeëvenaarde service en flexibiliteit zijn het resultaat van de kennis en de ervaring van deze mensen.Bovendien wil GDW als familiebedrijf dicht bij zijn klanten blijven. Service is iets wat we heel serieus nemen. In een wereld van grote, onbekende groepen willen we u verzekeren van onze toegankelijkheid en nabijheid, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden en uw wagen met de perfecte trekhaak uitgerust kan worden.
.

 
De Westfalia-Automotive GmbH is een toonaangevende trekhaak fabrikant.
Als uitvinder van de trekhaak vanaf 1934, is Westfalia-Automotive vandaag een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trekhaken voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Het assortiment omvat vaste, verwijderbare en zwenkbare systemen, evenals elektrische sets.
Burghof trekhaken heeft een groot netwerk in de EU om de juiste trekhaak van Westfalia in te kopen 
Toch een Westfalia trekhaak nodig ? neem contact met ons op.
.
 

Witter werd opgericht in 1950 door Colin Witter .
Hij zag kansen om trekhaken te monteren en de verkoop markt te vergroten
Engels degelijke kwaliteit ze hebben een complete assortiment en hebben voor elke voertuig een vaste of een afneembare trekhaak beschikbaar 
​Burghof trekhaken Importeert trekhaken voor de Europese markt 

.Alutrans is gespecialiseerd  in transport systemen voor de automotive markt van fietsendrager tot trekhaak boxen Burghof trekhaken werk nauw samen met Alutrans..

.

Auto-Hak Company. 
Met meer dan 32 jaar ervaring is Auto-Hak uitgegroeid tot een van de grootste producent en distributeur van trekhaken voor personenauto's en bestelwagens in Europa
Een zeer groot aanbod trekhaken voor meer dan 2000 automodellen en allemaal hebben ze homologatie van het ministerie van Infrastructuur. 
Ze zijn dus Eu goedgekeurd.
Auto-Hak distribueert producten naar Polen en ook naar 18 landen van de Europese Unie. 
Aragon
fabrikant van trekhaken Aragon heeft een aantal speciale trekhaken die voor ons interessant zijn.
Aragon is een belangrijke speler op de Spaanse trekhaak markt.
Heeft zowel vaste als afneembare trekhaken verticaal als horizontaal.
Aragon heeft een zeer goede reputatie in Spanje en maakt gebruik van de verticaal afneembare kogel van ACS
Tevens is Aragon altijd vooruitstrevend naar nieuwe auto modellen met trekhaken te leveren.
.
Lafuente Towbars & Trailers
Hnos. Sanchez-Lafuente, SA opgericht in 1976 door de gebroeders Sánchez-Lafuente, Lafuente is vandaag een bedrijf dat trekhaken en aanhangwagens ontwerpt, produceert en verkoopt op nationaal en internationaal niveau, waarbij in alle processen een managementfilosofie wordt toegepast die gebaseerd is op kwaliteit, personeel en met de focus op klanttevredenheid.
Zij leveren trekhaken van topkwalitiet en onderhouden een nauwe samenwerking met Burghof trekhaken als het gaat om nieuw model trekhaken

MIL ANUNCIOS.COM - Gancho urbeni Segunda mano y anuncios clasificados
URBENI heeft een breed assortiment aan trekhaken en specifieke elektrische sets voor de meeste auto's, bestelwagens en SUV's, evenals de universele set met de meest geavanceerde module op de markt, accessoires voor trekhaken, aanhangers,

.

.

Galia trekhaak fabrikant gevestigd in Slowakije
Zij maken trekhaken voor diverse merken speciaal gegalvaniseerde trekhaken voor auto’s en vrachtwagens.
Voor de Europese markt maar ook export naar Rusland Turkije en het midden oosten.
Zij leveren een zeer goede kwaliteit trekhaak en hebben een aantal speciale trekhaken op de markt gebracht. uiteraard ook in het zwart te leveren 
Burghof trekhaken werkt nauw samen met Galia op het gebied van trekhaken voor fietsendragers.

       

.

  


Oris trekhaken heeft een goede reputatie en is in het verleden overgenomen door Bosal.
Oris bosal behoort nu tot de ACPS Group en handelt nu onder de naam Oris ACPS
De trekhaken zijn van degelijke kwaliteit zowel vaste als afneembare trekhaken horizontaal afneembaar of verticaal
het assortiment is compleet met een aanbod van meer dan 1700 vesrschillenden typen

Het bedrijf IMIOŁA HAK-POL werd opgericht in 1991. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van kogelkoppelingen (trekhaken)
voor meer dan 500 modellen personenauto's en bestelwagens.
Ze zijn gemaakt met behulp van de modernste technologieën.
Om voor een passende verflaag te zorgen, worden de trekhaken in een straalkamer gereinigd, gefosfateerd en vervolgens geverfd met polyester poedercoating


.


Umbra Rimorchi is een Italiaans trekhaak merk en werkt samen met vele andere trekhaak fabrikanten bestaat sinds 1976 en heeft een groot assortiment trekhaken voor Rover en BMW in het assortiment, zowel heeft Umbra Rimorchi horizontale afneembare trekhaken een verticaal afneembare trekhaken is het assortiment.
Burghof trekhaken koop speciale trekhaken in bij Umbra Rimorchi


Exclusieve fabrikant van trekhaken voor ŠKODA AUTO. Het bedrijf is al meer dan 10 jaar de exclusieve leverancier van ŠKODA-trekhaken,
evenals andere merken zoals: AUDI, SEAT, NISSAN of RENAULT. 
Alle trekhaken worden gemaakt volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie. 
Volgens EU normen 
www.profsvar.cz
.De op één na grootste Tsjechische fabrikant van trekhaken, die een breed scala aan trekhaken voor auto's en bedrijfsvoertuigen produceert. 
HOOK-producten worden gekenmerkt door een goede afwerking en eenvoudige montage. Het biedt zowel vaste als afneembare trekhaken.