opc_loader

Menu

Kies hier uw trekhaak

Audi trekhaken

Wat te doen bij geen trekgewicht?: bezoek www.rdw.nl en zoek hier op uw kenteken. Wij, van Burghof trekhaken, hebben ons eigen inbouwstation om op maat gemaakte trekhaken te ontwikkelen voor fietsendragers. Wij bieden ook op maat gemaakte mogelijkheden voor voertuigen met trekgewicht op het kenteken voor u Audi.    trekhaken onder anderen voor Audi A3 sportback - RS3 2014 - 2016. Audi TT - City Carver Beetle cabrio - RS6 - 

Trekhaken die Burghof voor Audi verkoopt

Burghof verkoopt een breed scala aan trekhaken voor Audi, zowel vaste trekhaken als verticaal afneembare trekhaken. De trekhaken zijn verkrijgbaar voor alle Audi-modellen, zowel nieuwe als gebruikte.
De trekhaken van Burghof zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd volgens de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn gemaakt van duurzaam staal en zijn voorzien van een antislip coating om te voorkomen dat aanhangwagens of aanhangwagens van de haak afglijden.
De trekhaken van Burghof worden gemonteerd door een gekwalificeerde monteur. De montage is relatief eenvoudig en duurt ongeveer een uur.
Vaste trekhaken
Vaste trekhaken zijn de meest voorkomende type trekhaken. Ze zijn eenvoudig te monteren en te demonteren en zijn relatief goedkoop.
Verticaal afneembare trekhaken
Verticaal afneembare trekhaken zijn iets duurder dan vaste trekhaken, maar ze bieden een aantal voordelen. Ze zijn gemakkelijker te verwijderen, wat handig kan zijn als u de trekhaak niet vaak gebruikt. Ze zijn ook minder opvallend dan vaste trekhaken.
Burghof verkoopt kabelsets voor alle Audi-modellen.

Tips voor het kiezen van een trekhaak voor uw Audi

  • Kies een trekhaak met het juiste gewichtsclassificatie voor uw auto.
  • Zorg ervoor dat de trekhaak compatibel is met uw auto.
  • Kies een trekhaak die is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  • Laat de trekhaak monteren door een gekwalificeerde monteur.

Specificaties van trekhaken voor Audi

De trekhaken van Burghof voor Audi zijn verkrijgbaar in de volgende specificaties:

  • Gewichtsclassificatie: 750 kg, 1500 kg, 2000 kg, 2500 kg, 3500 kg
  • Kogeldruk: 75 kg, 100 kg, 120 kg, 150 kg
  • Type trekhaak: vast, verticaal afneembaar
  • Materiaal: staal
  • Kabelset: ja

Garantie

De trekhaken van Burghof voor Audi worden geleverd met een garantie van 2 jaar