opc_loader

Menu

Kies hier uw trekhaak

Bestune trekhaken

Wij zijn op zoek naar een berijder van een Bestune T77 berijder die een trekhaak wil laten monteren achteraf voor u auto.

Bestune is een Chinees automerk dat sinds 2018 auto's produceert. Het merk is een joint venture van FAW Group en Volkswagen. Bestune biedt een breed scala aan auto's aan, waaronder sedans, hatchbacks, SUV's en MPV's.
Bestune trekhaken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afhankelijk van het model auto en het gewenste gebruik. De meest voorkomende soorten zijn:
Vaste trekhaken zijn de meest traditionele vorm van trekhaak. Ze worden permanent op de auto gemonteerd en zijn geschikt voor het trekken van zware aanhangwagens.
Afneembare trekhaken kunnen worden verwijderd wanneer ze niet nodig zijn. Deze afneembare trekhaken zijn in de Eu zeer gewild en het meest verkocht voor de Bestune modellen 
Om te bepalen welke opties beschikbaar zijn voor uw specifieke Bestune voertuig.
Wij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste trekhaak en bij de montage ervan.
Houd er rekening mee dat trekhaken moeten voldoen aan specifieke veiligheidsvoorschriften en normen, dus het is belangrijk om te zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige trekhaak die is getest en goedgekeurd voor gebruik op uw voertuig.