opc_loader
I.v.m. vakantie zijn pakketten langer onderweg en zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar. Bij mail of WhatsApp streven wij ernaar u dezelfde dag te antwoorden

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Trekhaken Chausson Campers

Trekhaak voor Chausson camper voordelig u complete trekhaak bestellen voor half-intergraal of alkoof camper trekhaak met kabelset 13 polig
kogeldruk 150 kilo en een trekgewicht van 2800 kilo o.a.ook voor AL-Ko onderstel beschikbaar 

Resultaat:1
Resultaat:1

Een trekhaak voor een Chausson camper met een Ford onderstel is een specifieke trekhaak die speciaal is ontworpen voor deze combinatie van voertuigen.
Het is belangrijk om te controleren of de trekhaak compatibel is met het specifieke model en het bouwjaar van de camper voordat u het koopt, of de trekhaak geschikt is voor het maximale trekgewicht van de camper.
Chausson camper trekhaak chassis verlengstukken worden gebruikt om de afstand tussen de trekhaak en de achteras van de camper te verlengen. Dit kan nodig zijn als de camper te kort is ten opzichte van de aanhanger.