opc_loader

Menu

Kies hier uw trekhaak

Baic trekhaken

BAIC is een Chinees automerk dat in Nederland wordt vertegenwoordigd door de importeur Sada Group. Het huidige aanbod van BAIC omvat verschillende modellen, waaronder de X25, X35, BJ20 en BJ40 SUV's, en de D20 en D50 sedans.
Trekhaken voor BAIC-auto's worden in Nederland verkocht door een aantal bedrijven, waaronder Burghof trekhaken een breed scala aan trekhaken voor BAIC-modellen, in verschillende uitvoeringen, waaronder vaste trekhaken, afneembare trekhaken
De prijs van een trekhaak voor een BAIC-auto varieert afhankelijk van het model, de uitvoering en de leverancier. In het algemeen kosten vaste trekhaken meer dan afneembare trekhaken.

In Nederland wordt het merk BAIC vertegenwoordigd door de importeur Sada Group. Het huidige aanbod van BAIC omvat verschillende modellen, waaronder de X25, X35, BJ20 en BJ40 SUV's, en de D20 en D50 sedans.
BAIC (Beijing Automotive Industry Holding Co., Ltd.) is een Chinese autofabrikant die in 1958 werd opgericht en een breed scala aan voertuigen produceert.
Trekhaken zijn voor diverse modellen beschikbaar