opc_loader

Menu

Ivm Pinksteren zijn wij maandag 20-mei telefonisch niet bereikbaar

Camper luchtvering

Waarom aanschaffen van luchtvering op een camper:

  1. Verbeterde ritkwaliteit: Luchtvering kan zorgen voor een soepelere en comfortabelere rit, vooral op hobbelige of oneffen wegen. Dit komt doordat luchtvering schokken en trillingen beter kan absorberen dan traditionele ophangingssystemen.

  2. Stabiliteit en controle: Luchtvering kan de stabiliteit van de camper verbeteren, vooral tijdens het rijden bij wisselende weersomstandigheden, zoals zijwind of regen. Het kan ook helpen bij het verminderen van overhellen in bochten en het minimaliseren van het effect van oneffen terrein.

  3. Aanpassingsvermogen: Luchtveringssystemen kunnen worden aangepast aan verschillende belastingen en terreinomstandigheden. Hierdoor kan de rijhoogte van de camper worden aangepast voor een optimale prestatie, ongeacht of de camper beladen is of niet.

  4. Verlaging van slijtage: Door de belasting gelijkmatiger over de assen te verdelen en schokken beter te absorberen, kan luchtvering helpen bij het verminderen van slijtage aan banden, assen en andere onderdelen van de camper.