opc_loader
I.v.m. vakantie zijn pakketten langer onderweg en zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar. Bij mail of WhatsApp streven wij ernaar u dezelfde dag te antwoorden

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

Dacia trekhaken

Burghof trekhaken heeft speciale trekhaken voor u Dacia. Groot assortiment en voor elke nieuw Dacia model bieden wij als eerste in de Benelux een trekhaak aan.
Dacia Logan MCV Stepway - Dacia Sandero en stepway

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

Er zijn verschillende merken en soorten trekhaken beschikbaar voor Dacia-modellen, afhankelijk van het specifieke model en bouwjaar.
Hier zijn enkele voorbeelden van trekhaakmerken die beschikbaar zijn voor Dacia-modellen:
Brink: Brink is een bekende fabrikant van trekhaken en heeft een breed scala aan trekhaken die geschikt zijn voor verschillende Dacia-modellen, waaronder de Duster, Logan en Sandero.Aragon biedt ook een scala aan trekhaken aan voor Dacia-modellen, inclusief vaste, afneembare trekhaken.Westfalia: Westfalia is een Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige trekhaken. Ze bieden ook trekhaken aan voor verschillende Dacia-modellen.Steinhof heeft een groot aantal typen beschikbaar.

Het is belangrijk om de specificaties van uw Dacia-model te controleren voordat u een trekhaak aanschaft om er zeker van te zijn dat deze compatibel is.