opc_loader

 Verkoop van trekhaken voor exclusieve voertuigen.  Retourneren binnen 14 dagen.  Verkoop van vele merken trekhaken.  Vragen? 026-8403767.

BMW trekhaken

Wat te doen bij geen trekgewicht?: bezoek www.rdw.nl en zoek hier op uw kenteken. Wij, van Burghof trekhaken, hebben ons eigen inbouwstation om op maat gemaakte trekhaken te ontwikkelen voor fietsendragers. Wij bieden ook op maat gemaakte mogelijkheden voor voertuigen met trekgewicht op het kenteken voor u Bmw

 

Voor BMW hebben wij een groot aantal trekhaken beschikbaar, vele nieuwe voertuigen van BMW hebben geen trekgewicht ook daar hebben wij een trekhaak voor.
Speciaal om te dragen geschikt voor fietsendrager of voor trekhaak box.
Een voor beeld is de beschikbare trekhaak voor de BMW 225XE of de BMW 230E ook vind u bij ons trekhaken voor de BMW Z3 Z4 en natuurlijk de BMW F40 M135i speciaal voor fietsendrager.
Op maat laten maken is mogelijk voor nieuw type BMW.
Ook voor België is een trekhaak voor fietsendrager beschikbaar met goedkeuring de kogel heeft dan een speciale pin in de kogel.
Heeft u vragen over speciale model, en of het mogelijk is een trekhaak te laten monteren op u BMW?
Deze trekhaken zijn speciaal ontworpen voor gebruik met specifieke modellen van BMW-voertuigen en zijn gecertificeerd voor gebruik met fietsendragers.
Er zijn verschillende typen trekhaken beschikbaar, zoals vastmontage trekhaken en afneembare trekhaken.
Ook zijn er trekhaken beschikbaar voor specifieke fietsendrager modellen, zoals een trekhaak voor een 2-fietsendrager of een trekhaak voor een 4-fietsendrager.
bellen of een whats appen kan ook 0630169408.