opc_loader

Menu

Easy set

De kabelset is toepasbaar op nagenoeg alle personen- en bedrijfsauto’s 12 volt en 24 volt. De Easy-module heeft geen invloed op de CAN-Bus en werkt afzonderlijk van het CAN-Bus Systeem (CAN-Bus is een computernetwerk t.b.v. verlichting). Coderen of inleren van de CAN-Bus is niet van toepassing op de kabelset met een universele trekhaak module. Aanbevolen door de ANWB

De kabelset is toepasbaar op nagenoeg alle personen- en bedrijfsauto’s 12 volt en 24 volt.
De Easy-module heeft geen invloed op de CAN-Bus en werkt afzonderlijk van het CAN-Bus Systeem (CAN-Bus is een computernetwerk t.b.v. verlichting).
Coderen of inleren van de CAN-Bus is niet van toepassing op de kabelset.
Deze Easy-module is toepasbaar bij auto’s; - met en zonder- Check Control. - CAN-Bus data systeem - BSI systemen met multiplex bedrading, 2 lichtfuncties door één draad. -12V en 24V gloei- en LED - lamp, bij zowel bij auto als aanhanger - optioneel: auto’s met massa-geschakelde achterlichten - auto’s met massa geschakeld mistlicht.
De module is beveiligd tegen storingen op de trailer zoals kortsluiting, en voorkomt overbelasting of storing in het elektrisch circuit van de auto, dit o.a. door gebruik te maken van een aparte constante 12V of 24V voeding voor de module.
Overige eigenschappen: Eenvoudige optie uitschakeling auto-mistlicht(en) géén draden doorknippen. - module is in overeenstemming met de richtlijnen volgens 2004/104/EC
veiligheidsmodus: bij defect aanhanger-knipperlicht standlicht neemt knipper-functie over - sleep-time modus, wanneer uw voertuig langere tijd stilstaat en uw kracht van de accu minder wordt, dan gaat de Easy module in slaap stand.